واردات میگو

واردات میگو

واردات میگو

پرورش و صید آبزیان همواره به عنوان یکی از موارد با اهمیت در سبد غذایی انسان ها مطرح شده است. بخصوص اینکه این موضوع در دهه های گذشته تبدیل به یک عامل موثر در بحث اشتغال ، درآمدزایی و توسعه اقتصادی شده است. آمار بالای تولید انواع آبزیان در سال های گذشته و صادرات آن ، بخصوص صادرات انواع ماهی و واردات میگو ، خود موید اهمیت بالا و توانمندی این عامل در بحث اقتصادی می باشد.

بروز برخی بیماری ها در پرورش آبزیان ، بخصوص میگو ، تولید این محصول غذایی را با مشکلاتی روبرو کرده است . و تعداد کم مراکز پرورش میگو در کشور و نیاز بالای مصرف این ماده غذایی در داخل کشور ، لزوم واردات آن را با اهمیت کرده است.


بازرگانی ساتراپ تجارت به عنوان یکی از واحد های متخصص در زمینه واردات میگو ، توانسته است میگوهای با کیفیت بدون بیماری را از کشور های مختلف و پس از سپری کردن انواع آزمایشات و تست های پزشکی سلامت غذایی ، در کشور عرضه نماید.

جهت ثبت سفارش واردات میگو و واردات غذای میگو با شماره های زیر تماس حاصل نمائید :
                              ۰۲۱۲۲۲۲۰۲۶۶   –   ۰۹۱۲۱۰۱۷۱۷۱


میگوی وارداتی

میگوی وارداتی

مراحل واردات میگو

واردات آبزیان به دلیل اینکه جزو مواد غذایی جامعه محسوب می شود و تاثیر مستقیمی بر سلامت افراد دارد ، می بایست با رعایت مجموعه ای از قوانین و دستورالعمل ها صورت بگیرد. بخصوص اینکه در بحث واردات میگو اعم از خوراکی و والد ، وجود برخی بیماری ها در این محصول غذایی ، اهمیت نظارت بر واردات آن را بیش از پیش جدی تر کرده است.

در ادامه قوانین و مراحل واردات میگو ارائه شده است ، لازم به ذکر است که این قوانین حالت عام داشته و شامل کلیه واردات خوراکی دامی و فراورده های دامی می باشد. پس از طی این مراحل ، می بایست مراحل گمرکی واردات صادرات اعم از پرداخت تعرفه های گمرکی ، انبارداری ، ترخیص و … در کشور مبداء و مقصد واردات نیز انجام شود.

  1. نظارت سازمان دامپزشکی

بر اساس مفاد موجود در قانون ، کنترل و نظارت بر واردات دامی اعم از دام زنده یا فراورده های خام دامی و خوراکی ، بر عهده سازمان دامپزشکی کشور می باشد. و تمام واردات این نوع محصولات می بایست با هماهنگی و تائید این نهاد صورت پذیرد. و وارد کنندگان می بایست کلیه اقلام وارداتی خود را قبل از اقدام به این سازمان اعلام نمایند.

  • نظارت سازمان دامپزشکی مطابق با ضوابط سازمان جهانی بهداشت دام (OIL) صورت می گیرد.
  • واردکننده میگو می بایست مدارک و مستندات لازم را تهیه و در اختیار سازمان دامپزشکی قرار دهد.
  • نظارت این سازمان بر اساس اطلاعات ، اسناد و مدارک ارائه شده توسط واردکنندگان در خصوص وضعیت بهداشتی پرورش آبزیان در کشور مبدا مورد بررسی و ارزیابی خطر قرار می گیرد.
  • در صورت نیاز نماینده سازمان دامپزشکی می بایست از مزرعه و محل پرورش میگو در کشور مبدأ و محموله بازدید بعمل آورد.
  • سازمان دامپزشکی با توجه به اختیاراتی که دارد و بر اساس ضوابط و مقررات قانونی بهداشت ، مجاز به تائید یا رد صلاحیت کشورهای مبدا تولید میگو اعم از خوراکی یا والد می باشد.
  • سازمان دامپزشکی در واردات میگو می تواند در صورت بروز مشکلات بهداشتی در روند واردات ، ممانعت بعمل آورده و از ورود محموله وارداتی جلوگیری نماید.
  • این سازمان ملزم به رعایت قوانین ایمنی زیستی در خصوص واردات محصولاتی که تراریختگی دارند می باشد و طبق آئین نامه اجرایی ورود این گونه محصولات به ایران ممنوع می باشد.
  1. دریافت لیست کنترل های دامی
چارت مراحل ترخیص کالا
کلیک کنید

لیست کلیه کنترل ها ، در خصوص چگونگی کنترل بهداشتی ، حمل و نقل ، نحوه واردات و صادرات دام زنده  فراورده های دامی هر سه ماه یکبار توسط دفتر مبارزه با بیماری های واگیر وابسته به سازمان ملل به سازمان دامپزشکی ابلاغ می شود که وارد کنندگان این لیست رو باید تهیه کنند.

  1. اخذ موافقت وزارت کشاورزی

واردات و صادرات هر نوع دام زنده و فراورده های دامی ، اعم از گوشت و مرغ و آبزیان و دارو ها و مکمل های غذایی دامی ، سموم و مواد ضد عفونی کننده ، می بایست با موافقت و اخذ تائیدیه از سازمان دامپزشکی صورت پذیرد.

  1. رعایت ضوابط کشور مبداء
  • کشور تولید کننده یا صادر کننده می بایست عضو OIE بوده و حتما باید ضوابط بهداشتی پرورش آبزیان رعایت نماید
  • کشور مبداء باید اطلاعات بیماری های موجود و برنامه های مراقبت از بیماری آبزیان را به OIE ارائه دهد.
  • کشور صادر کننده می بایست برنامه جامع برای مدیریت بیماری های آبزیان را تدوین و ارائه نماید. (نحوه ریشه کنی، کنترل و پیشگیری).
  • مراجع قانونی در کشور صادرکننده باید پاسخگوی بیماری های موجود در آبزیان و ضامن مرجع صادرکننده گواهی سلامت آبزیان باشد.
  • در خصوص واردات میگو مولد ، بایستی گواهینامه های بهداشتی (Health Certificate) معتبر مبنی بر عاری بودن محموله صادراتی از انواع عوامل بیماری زا از سازمان دامپزشکی دولتی در کشور مبدأ (مراجع ذیصلاح) صادر گردد.
واردات میگو به ایران

واردات میگو به ایران

واردات میگو به ایران

در سال های اخیر نیز تلاش های بسیار برای تولید و پرورش میگو در ایران و بخصوص استان های جنوبی انجام شده است ، و توانسته است خود را به عنوان یک عامل درآمدزایی زود بازده در کشور مطرح شود. اما نیازمند این کار واردات میگو والد سالم از کشورهایی همچون آمریکاست. به هر حال با توجه به نیاز جامعه ، تولید ، پرورش و مصرف میگو در ایران تا حدود زیادی وابسته به واردات میگو و واردات غذای میگو است.

در بحث واردات میگو ، بسیاری از واردکنندگان میگو خوراکی ، خود به عنوان واسطه عمل می کنند و محصول را با قیمتی بسیار پائین خریداری کرده و در هنگام فروش سود بسیار بالایی را به خود اختصاص می دهند. و محصول با قیمتی بسیار بالاتر از تولیدکننده به دست مشتریان و توزیع کنندگان می رسد.


یکی از مهم ترین اهداف شرکت بازرگانی ساتراپ تجارت ، حذف واسطه هاست . بطوری که محصول به صورت مستقیم و با قیمتی بسیار پائین تر بدست مصرف کننده برسد. همچنین این شرکت با راه اندازی واحد بسته بندی محصولات غذایی ، کلیه اقلام وارداتی را بصورت بسته بندی فروش می رساند. همچنین آمادگی همکاری با برندهای توزیع کننده و تولید کننده میگو را از جهت بسته بندی و فروش تحت عنوان برندهای ایرانی را دارد.

صادرات میوه
کلیک کنید

۰۲۱۲۲۲۲۰۲۶۶   –   ۰۹۱۲۱۰۱۷۱۷۱