صادرات از ایران به ارمنستان

صادرات از ایران به ارمنستان

صادرات به ارمنستان

لازمه انجام فعالیت های تجاری بین المللی در هر کشوری این است که محیط تجاری و اقتصادی آن کشور بخوبی شناخته شود. سابقاً روال تجارت و صادرات و واردات به ارمنستان به این صورت بود که نیاز به یک نفر شریک داخلی بود تا بتوان با کمک او بازارهای هدف شناسایی شود. این مورد اهمیت بالایی برای بازرگانان و تجار داشت. اما در سالهای اخیر روند تجاری ارمنستان دچار تغییراتی شد و برای صادرات از ایران به ارمنستان باید قوانین گمرکی این کشور رعایت می شد و علاوه بر این هزینه های غیر تجاری لازم نیز پرداخت شود. امروزه افرادی وجود دارند که همچنان از شریک های داخلی برای شناخت بازارهای داخلی ارمنستان استفاده میکنند. و همچنان تجارت موفقی را تجربه می کنند.

صادرات واردات به ارمنستان

صادرات از ایران به ارمنستان باید بر اساس سیستم هماهنگ توصیف و کد گذاری و پس از تعیین تعرفه واردات انجام شود. ارمنستان جز کشورهایی است که آزادترین سسیستم تعرفه های گمرکی دنیا را دارد. تعرفه کالاهای وارداتی به ارمنستان از صفر تا ده درصد و بر اساس میزان ارزش کالاها و مقدار سیف (SIF) اعمال می شود. در ارمنستان ۵ گمرک واردات کالا و ۴ گمرک واردات تخصصی را وجود دارد.

با توجه به نزدیکی دو کشور به یکدیگر و روابط دیپلماتیک خوب ، ارمنستان به عنوان یکی از گزینه های مناسب برای صادرات از ایران به ارمنستان محسوب می گردد. بطوری که در سال های اخیر حجم مبادلات تجاری و صادرات از ایران به ارمنستان افزایش یافته است و در حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار بوده است. لازم بذکر است که زمینه های بسیاری برای تجارت و توسعه صادرات از ایران به ارمنستان وجود دارد بخصوص اینکه فعالان بسیاری از ایران در بخش های مختلف اقتصادی مانند نفت و پتروشیمی، کشاورزی و مواد غذایی در ارمنستان مشغول به فعالیت هستند.

تاکید بر بهبود روابط اقتصادی و افزایش مبادلات تجاری میتواند موجبات رشد اقتصادی و ارز آوری را برای ایران به همراه داشته باشد. در بحث صادرات از ایران به ارمنستان در برخی موارد مشکلاتی نیز وجود دارد و تاکنون بخشی از این موارد حل شده و بخش دیگر آن نیز نیازمند توجه ، برنامه ریزی ، سیاست گذاری و حمایت های دوجانبه و مذاکرات بین دو دولت می باشد. بخصوص اینکه در سال های گذشته روند تجاری بین ایران و ارمنستان روند رو به رشدی داشته است و لزوم توجه بیشتری را میطلبد.

صادرات ایران به گرجستان

تجار و بازرگانان ایرانی در سال های اخیر روابط دوستانه ای با کشور ارمنستان برقرار کرده اند و این خود باعث افزایش صادرات از ایران به ارمنستان شده است. همچنین حضور برخی تولیدکنندگان در ارمنستان باعث شده است که قسمتی از چرخه تولید برخی محصولات ایرانی در این کشور راه اندازی گردد. این عامل علاوه بر اینکه صادرات از ایران به ارمنستان را بهبود بخشیده ، باعث ورود تولیدکنندگان و توزیع کنندگان ایرانی به بازارهای اروپا و اوراسیا گردیده است.

صادرات برق از ایران به ارمنستان

صادرات برق از ایران به ارمنستان

همانطور که در بالا گفته شد ، بازارگانان ارمنی با توجه به شناختی که از بازارهای داخلی و همچنین بازار اتحادیه اروپا دارند می توانند به عنوان مکملی برای تولیدکنندگان ایرانی عمل کرده و موجبات توزیع و صادرات از ایران به ارمنستان و همچنین صادرات به اروپا را فراهم آورند.

صادرات از ایران به جمهوری آذربایجان
کلیک کنید

ارمنستان قرارداد صادرات و واردات به اروپا و اوراسیا را دارد و این یک فرصت بسیار مناسبی است که بازرگانان و تجار ایرانی بتوانند از این طریق علاوه بر صادرات از ایران به ارمنستان بتوانند در بحث صادرات به اروپا و اوراسیا نیز فعالیت نمایند. همچنین تعرفه های پایین گمرکی نیز باعث تسهیل در روند صادرات به ارمنستان شده و موجبات توسعه بازرگانی را فراهم می آورد.

اقلام صادراتی ایران به ارمنستان

در بحث صادرات از ایران به ارمنستان و واردات این کشور زمینه های تجاری گوناگونی وجود دارد که می توان به مواردی از قبیل صادرات محصولات کشاورزی به ارمنستان ، سنگ معدن ، نفت و فراورده های نفتی ، قیر ، موم ، پلاستیک ، مواد شیمیایی ، کود ، نمک ، گوگرد ، مصالح ساختمانی ، و علی الخصوص صادرات زعفران به ارمنستان و غیره اشاره کرد.

کالاهای صادراتی به ارمنستان

ارمنستان نیز مانند هر کشور دیگری در خصوص واردات کالا از کشورهای دیگر دارای خط قرمزهایی است. از جمله کالاهایی که ممنوعیت صادرات به ارمنستان را دارند می توان : جنگ افزارهای نظامی ، اسلحه و مهمات ، مواد منفجره ، لوازم یدکی و وسایل ساخت سلاح ، البسه و پوشاک نظامی و نیز داروها و مواد مخدر ، مواد و داروهایی که روانگردان هستند وغیره را می توان نام برد.


Որեւէ երկրում միջազգային առեւտրային գործունեության անհրաժեշտությունը պետք է հայտնի լինի իր բիզնեսի եւ տնտեսական միջավայրի համար: Նախկինում Հայաստանում ներկրման, արտահանման եւ ներմուծման ընթացակարգերն այնպիսին էին, որ ներքին գործընկերոջ կարիքն այն էր, որ նպատակաուղղված շուկաները հայտնաբերվեն նրա օգնությամբ:

Այս հարցը մեծ նշանակություն ունեցավ գործարարների եւ գործարարների համար: Սակայն վերջին տարիներին հայկական առեւտրի միտումը փոխվել է, եւ երկրի մաքսային կանոնները պետք է կիրառվեն Իրանից Իրանին արտահանման եւ ոչ առեւտրային ծախսերից բացի: Այսօր կան մարդիկ, ովքեր շարունակում են օգտագործել ներքին գործընկերները `հասկանալու համար Հայաստանի ներքին շուկաները: Եվ նրանք էլ հաջողակ բիզնես ունեն:

Արտահանում եւ ներմուծում Հայաստան
Իրանից Հայաստան արտահանումը պետք է նկարագրվի եւ կոդավորված լինի համակարգված համակարգին համապատասխան եւ ներմուծման սակագին սահմանվելուց հետո: Հայաստանը միակ երկիրն է, որն աշխարհում առավելագույն ազատ մաքսային սակագներով է: Հայաստան ներմուծվող ապրանքների սակագները զրոյից տասը տոկոս են, ապրանքների արժեքի եւ SIF (SIF) գումարի հիման վրա: Հայաստանում կան ۵ մաքսային ներմուծման ապրանքներ եւ ۴ մասնագիտացված ներմուծման սովորույթներ:

Հաշվի առնելով Հայաստանի միմյանց մոտեցումը եւ լավ դիվանագիտական ​​հարաբերությունները, Հայաստանը համարվում է Իրանից Հայաստան արտահանելու լավագույն տարբերակներից մեկը: Վերջին տարիներին Իրանի առեւտրի եւ արտահանման ծավալները աճել են մինչեւ $ ۳۰۰-ից մինչեւ $ ۴۰۰ մլն:
Տնտեսական հարաբերությունների բարելավման եւ առեւտրային փոխանակումների ավելացման կարեւորությունը կարող է հանգեցնել տնտեսական աճի եւ Իրանի համար արժեքի: Մասնավորապես վերջին տարիներին Իրանի եւ Հայաստանի միջեւ առեւտրային միտումը աճում է եւ ավելի մեծ ուշադրություն է պահանջում:

صادرات گاز از ایران به ارمنستان

Իրանից Հայաստան գազի արտահանումը

Վերջին տարիներին իրանցի գործարարները բարեկամական հարաբերություններ են հաստատել Հայաստանի հետ, ինչը հանգեցրել է Իրանի արտահանման աճին:

کالاهای صادراتی به عراق
کلیک کنید

Բացի այդ, Հայաստանում որոշ արտադրողների ներկայությունը հանգեցրեց երկրում որոշ իրանական արտադրանքի արտադրական ցիկլի մի մասի ստեղծմանը: Այս գործոնը, ի հավելումն Իրանից Հայաստան արտահանման բարելավմանը, իրանական արտադրողներին եւ դիստրիբյուտորներին եվրոպական եւ եվրասիական շուկաներ է հրահրել:

Ինչպես վերը նշվեց, առեւտրականներ հայերենը գիտելիքների վրա հիմնված տեղական շուկաների, ինչպես նաեւ Միության շուկան Եվրոպայում կարող է օգտագործվել որպես լրացնում է իրանական արտադրողների հանդես է եկել եւ բաշխման եւ արտահանման Իրանից Հայաստան, ինչպես նաեւ արտահանումը դեպի Եվրոպա տրամադրել .
Բացի այդ, մաքսային սակագների ցածր մակարդակը կնպաստի արտահանման գործընթացին Հայաստանին եւ կնպաստի առեւտրի զարգացմանը:

Առումով արտահանման Իրանից դեպի Հայաստան եւ ներմուծումը բիզնես ոլորտներում կան մի քանի, որոնք կարող են լինել նյութեր, ինչպիսիք են գյուղատնտեսական ապրանքների արտահանման Հայաստան, հանքաքարի, եւ նավթամթերքի, բիտում, մեղրամոմ, պլաստմասսա, քիմիկատների, պարարտանյութ, Աղ, ծծումբ, շինարարական նյութեր, եւ, մասնավորապես, զաֆրոնի արտահանումը Հայաստան եւ այլն:

Հայաստանին արգելված ապրանքների արտահանումը
Հայաստանը, ինչպես ցանկացած այլ երկրի, ունի կարմիր գիծ, ​​այլ երկրների ներմուծման վրա: Միջեւ ապրանքների, որ արգելքը արտահանման դեպի Հայաստան են `զենքի, պայթուցիկ նյութեր, պահեստամասեր եւ սարքավորումներ կառուցել զենք, հագուստ եւ հագուստի զինվորական, ինչպես նաեւ դեղորայքի եւ թմրանյութերի, եւ դեղերի, որոնք հոգեմետ նյութերի են, եւ այլն: Կարող է անվանել:


صادرات از ایران به عمان | صادرات از ایران به قطر | صادرات از ایران به عراق | صادرات از ایران به گرجستان | صادرات از ایران به افغانستان | صادرات از ایران به روسیه | صادرات از ایران به امارات | صادرات از ایران به آذربایجان | صادرات از ایران به ارمنستان |