منو

بازرگانی ساتراپ تجارت

    در باره ما

    شرکت بازرگانی بین المللی ساتراپ تجارت در زمینه صادرات و واردات کالا ، ترخیص انواع کالا از گمرک ، ترخیص خودرو، اخذ مجوزات بازرگانی ترخیص کالا و مشاوره بازرگانی خرید و فروش بین المللی ، در ایران فعالیت میکند. گروه بازرگانی ساتراپ تجارت همیشه سعی نموده است که بتواند به عنوان یک طرف تجاری متعهد و امین خدمات درخواستی مشتریان خود را به نحو احسن انجام داده و تضمین می نماید که مراحل کار تا حصول نتیجه با نهایت دقت و در کمال اطمینان انجام پذیرد. بازرگانی ساتراپ تجارت چهارچوب کاری خود را در بدو تاسیس شرکت بر این اصل نهاده است که خدمات خود را براساس اصول علمی و رعایت موازین قانونی این حوزه اجرایی نماید. بازرگانی ساتراپ تجارت همواره کوشیده است کیفیت خدمات خود را ارتقاء داده و در روند اجرایی کار همکاران و مشاورانی تحصیل کرده با حوزه کاری مربوطه ، با تجربه و حرفه ای جذب نماید. منشور حرفه ای و خط مشی ساتراپ تجارت مبنی بر ارائه هرچه بهترین خدمات ، مطابق با نیازهای مشتریان بنا نهاده شده است. این مجموعه با سابقه درخشان در ترخیص و انجام انواع خدمات گمرکی كالا از تامی گمرکات کشور، آماده ارائه كلیه خدمات بازرگانی امن و پایدار می باشد . اصطلاحات بازرگانی ساتراپ تجارت

    خدمات ما

    خدمات واردات کالا

    خدمات واردات کالا خدمات واردات کالا بازرگانی ساتراپ تجارت در تجارت بین الملل و در معادلات پیچیده جهانی ، صادرات واردات کالا یکی از اصلی‌ترین و مهم ترین حوزه‌های کاری محسوب می شود. داشتن تخصص ، تجربه و تسلط به قوانین تجارت بین الملل و آشنایی کامل به ضوابط داخلی و خدمات صادرات واردات کالا ، فعالیت در این زمینه را برای یک شرکت ترخیص کالا به یک موضوع تخصصی تبدیل کرده است. همچنین انجام خدمات صادرات کالا و ترخیص کالا از گمرک نیز بصورت یک رابطه متقابل در این حوزه صورت می گیرد.

    بطور کلی فلسفه اصلی واردات کالا و ترخیص کالا این است که معمولا برخی کشورها توانایی تهیه کالاهایی را ندارند و یا اینکه تولید آن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست. بنابراین این کشورها با استفاده از واردات کالا نیازمندی‌های خود را تامین می‌کنند. حضور شرکت ترخیص کالا در این امر می تواند بسیاری از امور را تسهیل بخشد. در تجارت بین الملل شرایط و وضعیت آب و هوا ، شرایط سیاسی و اقتصاد داخلی ، تخصص و مهارت ، نیروی کارگر و قابلیت بارور بودن زمین نیز از جمله عوامل مؤثر در میزان صادرات واردات در تجارت بین الملل است. غالب کشورها در مقابل واردات کالا ، کالاهای تولید شده در داخل را نیز به کشورهای دیگر نیز صادر می کنند.

    ذکر این نکته لازم و ضروری است که واردات کالا امری وقت گیر بوده و توام با سختی زیاد می باشد. بنابراین شرکت هایی با هدف انجام خدمات واردات کالا تشکیل شده اند. بازرگانان و تجار می توانند واردات کالا و ترخیص کالا را با برون سپاری به این شرکت ها انجام دهند. از جمله نمونه های بارز و با تجربه در این زمینه بازرگانی ساتراپ تجارت می باشد. ویژگی شرکت ترخیص کالا گروه بازرگانی ساتراپ تجارت در امر واردات کالا را میتوان : کاهش زمان انجام روال واردات کالا ، پشتیبانی کامل تا حصول نتیجه ، راهنمایی و مشاوره حقوقی رایگان در زمینه صادرات کالا و ترخیص کالا از گمرک را نام برد.

    اکثر کشورها در تلاش هستند که بتوانند بین صادرات واردات کالا تعادل مناسبی برقرار نموده و کوشش می‌کنند تا نسبت صادرات بر واردات کالا بیشتر گردد.

    بازرگانی ساتراپ تجارت با داشتن تجربه و سابقه چندین ساله در امر تجارت بین الملل و واردات کالا و دایر کردن دفاتر نمایندگی بین المللی در کشورهای چین ، امارات متحده عربی ، و ترکیه و دفاتر نمایندگی داخلی در شهرهای گمرکی کشور و تشکیل تیم های مختلف کاری در زمینه ارائه خدمات واردات کالا ، بصورت حرفه ای آماده ارائه انواع خدمات واردات به تجار و بازرگانان عزیز می باشد.

    توانایی های شرکت ترخیص کالا بازرگانی ساتراپ تجارت در واردات کالا توانایی دریافت کالا از تمام شهرهای چین و ارسال به ایران توسط دفاتر گوانگجو و شنزن واردات کالا از کشورهای حاشیه اقیانوس آرام و اطلس و ارسال به ایران، توسط نمایندگی دبی امکان دریافت کالا از کشورهای اروپایی و ارسال آن به ایران توسط نمایندگی ترکیه برآورد و اعلام کلیه هزینه های حمل و ترخیص کالا قبل از دریافت در مبداء مشاوره رایگان امور بازرگانی توسط کارشناسان و متخصصان مجرب شرکت بازرگانی ساتراپ تجارت انجام تمام خدمات واردات کالا در سریع ترین زمان ممکن از گمرک

    خدمات صادرات واردات کالا

    صادرات واردات کالا دارای اولویت بدون رعایت سقف واردات و نیز سابقه شرکت ترخیص کالا نیز حائز اهمیت است. شرکت ترخیص کالا

    خدمات صادرات واردات کالا و با اشاره به درخواست بخش صادراتی کشور برای رفع تعهدات ارزی ، با توجه به صورت‌جلسه کمیته بازرگانی ستاد تنظیم بازار که در ۱۱ بهمن سال جاری ابلاغ شد، انجام خدمات واردات کالا در مقابل خدمات صادرات کالا در سامانه جامع تجارت بین الملل و سامانه نیما امکان‌پذیر شد. سرپرست سازمان توسعه صادرات گفت : صادرکنندگانی که می‌خواهند از ارز صادراتی خود برای رفع تعهد ارزی و صادرات کالا استفاده نمایند می بایست اقدام به ثبت سفارش و واردات کنند و در صدد ترخیص کالا هستند، می‌توانند نسبت به واردات کالاهای دارای اولویت بدون رعایت سقف ارزشی واردات کالا اقدام نمایند.

    همچنین این صورتجلسه برای صادرکنندگان، صبغۀ وارداتی را ضروری نبوده و در مورد ثبت سفارش‌هایی که کالا در گمرکات موجود است و ارز آنها تأمین شده است و تجارت بین الملل نیز رعایت سقف و سابقه واردات ضروری نیست و سازمان‌های صمت استانی موظف هستند، در اسرع وقت با اجرای این ضابطه نسبت به تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در سازمان صادرات مربوطه اقدام نمایند.

    دفاتر مقررات تجارت بین الملل و مرکز توسعه تجارت الکترونیک نیز می‌توانند با استفاده از داده‌ها و اطلاعات قبض انبار و بارنامه انجام سیستمی این فرآیند را امکان‌پذیر و عملیاتی سازند.

    صادرات واردات ، منظور از واردات کالا در بازارچه های مرزی واردات قطعی است و شامل ورود موقت، كالای مرجوعی و... نمی گردد. به عبارت دیگر، واردات به عملِ وارد كردن هر نوع اجناسی به قلمرو گمركی و ترخیص کالا گفته می شود. در این مجموعه منظور از صادرات كالا در بازارچه مرزی نیز صادرات قطعی كالا است و هدف خروج كالا از كشور (قلمرو گمركی) می باشد. صادرات و ترخیص كالا از طریق بازارچه های مرزی كشور در نقاط صفر مرزی (مناطق محروم) از مسائل موردنظر و بسیار مورد توجه سیاست مداران اقتصادی امروز كشور برای توسعه  خدمات واردات کالا  در مناطق محروم است تا از این طریق زمینه های اشتغال در مناطق محروم كشور را تقویت نماید.

    یکی از مشکلاتی که در مسیر صادرات واردات وجود دارد این است که به منظور انجام تشریفات ترخیص کالا از گمرك در خصوص كالاهای صادراتی در بازارچه های مرزی، صادرکنندگان اطلاعات چندانی ندارند. این موضوع در مورد قانونی بودن واردات کالا در تجارت بین الملل نیز صدق می کند. بدین منظور شیوه های مناسب برای تسهیل در صادرات كالا در بازارچه های مرزی توسط شرکت ترخیص کالا و همچنین الزامات و نحوه واردات در این بازارچه ها را در این مجموعه ضوابط صادرات واردات بازارچه های مرزی به نگارش درآمده است تا صادرکنندگان و واردکنندگان بتوانند قسمتی از مشكلات خود را از طریق بازرگانی ساتراپ تجارت برطرف نمایند.

    خدمات صادرات کالا

    مشاوران بازرگانی ساتراپ تجارت با همکاری متخصصان ورزیده خود می توانند با استفاده از قوانین تجارت بین الملل بهترین بازارهای خارجی را برای کالای تولیدی شما پیدا کنند. بررسی مقررات گمرکی و قوانین ترخیص کالا ، تشخیص و تعیین کم هزینه‌ترین راه های ارائه خدمات صادرات و بررسی نرخ صادرات کالا در اروپا، آمریکای شمالی، آسیا و آفریقا از جمله خدمات یک شرکت ترخیص کالا به صادرکنندگان محترم می باشد.

    صادرات در لغت به معنای انتقال کالا یا ارسال و فرستادن کالا از جایی به جای دیگر چه در داخل کشور و یا از داخل به خارج کشور است. که در گمرک منظور از صادرات ، خروج کالا از قلمرو گمرکی کشور موردنظر است. و به هر شخص حقیقی و یا حقوقی که دارای کارت بازرگانی و یا مجوز وزارت بازرگانی بوده و اقدام به صدور و ترخیص کالا نماید صادرکننده اطلاق میشود.

    کسب درآمد ارزی برای رشد و توسعه اقتصادی است که از فروش تولیدات یا خدمات به کشورهای دیگر حاصل می شود و می تواند در برقراری موازنه تجاری و ایجاد تعادل اقتصادی کمک شایانی نماید.

    شرکت ترخیص کالا بازرگانی ساتراپ تجارت منحصرا برای هر مشتری و با توجه به نیازها، توانایی ها و انتظارات آنها برنامه خاصی را عرضه می کند. ما در کنار شما خواهیم بود تا از توفیق کامل شما در کنار تلاش خود اطمینان یابیم.

    توانایی های شرکت ترخیص کالا بازرگانی ساتراپ تجارت در صادرات کالا
    • تحقیق و تجزیه و تحلیل بازار
    • ارائه خدمات ارزی
    • ارزیابی و گزینش بهترین بازار برای کالای صادراتی
    • حضور در نمایشگاه های بازرگانی
    • راهنمایی در جهت بازاریابی ، توزیع و توسعه خدمات و صادرات کالا

    ترخیص کالا

    رقابت گسترده کنونی در عرصه تجارت بین الملل نیازمند تجربه ، آگاهی ، آشنایی به قوانین و ارتباط با بزارهای جهانی دارد و ما همه اینها را در اختیار شما می گذاریم.  جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در کلیه امور صادرات واردات کالا باتماس با بازرگانی ساتراپ تجارت موضوعات کاری خود را از ما راهنمایی بخواهید. صادرات گامی به سوی پیشرفت

    صادرات از نظر خروج کالا از کشور به دو دسته تقسيم مي شود  :

     صادرات قطعی 1

     صادرات موقت 2

    صادرات قطعی

    شرکت ها در صادرات قطعی از پرداخت عوارض و مالیات و سود بازرگانی معاف هستند. ولی مشمول هزینه های گمرکی میباشد با توجه به مقررات صادرات واردات ، این نوع صادرات مي تواند از راه شركت هاي تعاوني مرزنشينان و تجار و بازارچه هاي مرزي صورت گیرد.

    تشریفات صادرات قطعی

    در صادرات قطعی صادرکننده پس از مراجعه به گمرک و با در اختیار داشتن اسناد زیر اقدام به تنظیم اظهارنامه صادرات می کند. با توجه به تسهیلات ارائه شده از سوی گمرک ج.ا.ا به صادرکنندگان ، حدود 80 درصد کالاهای صادراتی بنا به درخواست صادرکننده در محل انبار یا واحد تولیدی مورد ارزیابی قرار گرفته و پس از پلمپ ، مجوز حرکت به سمت مرز خروجی و ترخیص کالا از گمرک دریافت می کند. حدود 15درصد از صادرات کالا نیز به صورت حمل یکسره و بدون نیاز به تخلیه در انبار ارزیابی می شود و صرفا حدود 5 درصد از محموله های صادراتی بنا به شرایط در انبار تخلیه و مورد ارزیابی قرار می گیرد. در گمرکاتی که به سیستم مکانیزه مجهز هستند پس از احراز هویت و در گمرکات فاقد سیستم مذکور رئیس سرویس ارزیابی اقدام به تعیین ارزیاب می نماید که پس از ارزیابی کالا بنا بر یکی از موارد یاد شده قبلی و بررسی ارزش ، پس از پلمپ وسیله حمل ، تحویل صاحب کالا یا نماینده قانونی وی می شود . برای صادرات کالا و خدمات چه به صورت موقت و چه به صورت قطعی نیاز به ارائه پیمان ارزی نمی باشد .

    مقالات صادرات کالا

    صادرات موقت

    کالاهائی که برای انجام تعمیر ، تکمیل یا شرکت در نمایشگاه های خارجی ، به صورت موقت به خارج از کشور ارسال و پس از آن اعاده می شود ، صادرات موقت نامیده می شود . صادرات موقت شامله سه بخش ذیل است .

         بخش اول : کالاهای ایرانی که به منظور تعمیر یا تکمیل یا برای شرکت در نمایشگاهها به خارج از کشور ارسال و پس از آن اعاده می شوند به شرط اینکه تعرفه کالا تغییر نکند . کالاهای مشمول این بخش آنچه را که خروج قطعی آن از کشور مجاز و آزاد است می توان با رعایت مقررات مربوط با تنظیم اظهارنامه و اخذ گواهی و اجازه خروج برای تعمیر یا شرکت در نمایشگاه با تودیع سپرده اقدام به صدور کالا کرد.

    هرگاه کالا از انواع ممنوع الصدور یا غیرمجاز و یا مشروط باشد می توان پس از کسب مجوزهای صدور و ترخیص کالا و اجازه گمرک ایران اقدام به صدور موقت کالا کرد.

         در مورد خروج موقت کالا که به منظور انجام تعمیر یا تکمیل در خـارج از کشــور بـه گمـرک ارائـه می گردد صاحبان کالا باید اظهارنامه خروج موقت را در دو نسخه تنظیم و تسلیم گمرک نموده و در صورتی که نیاز به ارائه سپرده باشد ( با توجه به نوع کالا ) به میزان ارزش کالا سپرده اخذ و پس از آن کالا مورد ارزیابی قرار می گیرد و بعد از خاتمه ارزیابی به کالای مربوطه پلمب گمرک یا هر گونه علامت دیگری که در زمان عودت قابل شناسایی باشد الصاق و پروانه صادرات موقت صادر و در متن پروانه مدتی را که بعد از انقضای کالا به کشور عودت داده شود قید می گردد و سپس در اختیار صاحب کالا جهت صدور قرار می گیرد.

    شرکت ترخیص کالا ، تماس با بازرگانی ساتراپ تجارت

    تمدید مدت پروانه صادرات موقت

    اگر منظور صاحب کالا از صادرات موقت ( خروج موقت ) در مدت اعتبار پروانه انجام نشود می تواند از گمرک صادر کننده پروانه ، تقاضای تمدید و خدمات ترخیص کالا کند . گمرک صادر کننده پروانه قادر است به مدت سه ماه پروانه را تمدید نماید و مازاد بر آن تمدید مهلت با موافقت دفتر صادرات گمرک ایران می باشد .

         بخش دوم : وسائط نقلیه از نوع لوکوموتیو ، واگن ، هواپیما و حتی کشتی متعلق به کشور ایران که بطور منظم در خطوط بین ایران و کشورهای خارجی در حرکت هستند مشمول عنوان صادرات موقت می باشند.

         این وسایل از انجام تشریفات تسلیم اظهارنامه صدور موقت و تودیع پیمان ارزی و عوارض ترخیص کالا معاف هستند و تنها موظف به ارائه اظهارنامه اجمالی یا ارائه و تسلیم یک نسخه مانیفست در هر مسافرت می باشند . در خصوص صادرات وسائط نقلیه و حتی چهارپایان و وسایل غیر موتوری به طور کلی و نیز وسائط نقلیه شخصی می بایست اظهارنامه موقت و پروانه خروج صادر شود . پروانه صدور موقت وسائط مذکور به مدت یکسال اعتبار دارد خدمات واردات کالا و در فاصله این مدت وسیله نقلیه مذکور می تواند به دفعات رفت و آمد نماید . در این مدت مراتب ورود و خروج در گمرک مرزی با قید تاریخ پروانه ثبت می شود . صدور پروانه خروج موقت وسائط نقلیه موتوری و غیر موتوری مذکور منوط به ارائه پروانه شناسایی صادره از نیروی انتظامی است .

         بخش سوم : و قوانین تجارت بین الملل ایران در بخش صادرات ، دامهایی که برای تعلیف به طور موقت از کشور خارج می شوند مشمول عنوان صادرات موقت بوده و در ورود از پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی و عوارض معاف می باشند .

    انواع کالاهای صادراتی

    کالاهای صادراتی در ایران به سه گروه تقسیم می شوند:

    1- مجاز

    2- مشروط

    3- ممنوع الصدور

    خدمات صادرات کالا مجاز : کالایی است که با صدور آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد. منظور از ضوابط امنیت صادرات برخی کالاها با رعایت این ضوابط انجام می شود مثل اخذ گواهی استاندارد.

    کالای مشروط: کالایی است که صدور آن با کسب مجوز امکان پذیر است.

    کالای ممنوع الصدور: کالایی است که صدور آن به موجب شرع مقدس اسلام به اعتبار خرید و فروش یا مصرف ( همانند مشروبات الکلی و آلات قمار) و یا به موجب قانون ممنوع است (همانند اشیاء میراث فرهنگی و عتیقه). همچنین دولت می تواند بنا به مقتضیات و شرایط خاص زمان با رعایت قوانین مربوطه صدور بعضی از کالاها را ممنوع نماید.

    مقالات صادرات کالا

    حال با تغییرات قیمت ارز که باعث شده خرید مواد اولیه و محصولات از خارج کشور و فروش محصولات در ایران دشوار شود  فکر می­ کنید محصولات و خدماتتان به راحتی قابلیت رقابت با نمونه های خارجی را دارند؟ دنبال سود بیشتر و یا گسترش بازارهایتان هستید؟ پس حتما به صادرات محصولاتتان اندیشیده اید! پس با شرکت ترخیص کالا بازرگانی ساتراپ تجارت تماس حاصل نمائید.

    امروزه در تجارت بین الملل تمام شرکت ها و کارخانه ها به دنبال حضور در بازا­ر­های جهانی و فعالیت در زمینه صادرات واردات هستند چرا که بازارهای گسترده تر مساوی سود بیشتر و یافتن پتانسیل های جدید است! پس اگر چاره را در صادرات می بینید چرا زودتر اقدام نکنید ؟  نمی دانید از کجا شروع کنید و چطور بازاریابی کنید؟عقد قرارداد و نقل و انتقالات مالی بین المللی نگرانتان می کند؟ درگیری در پروسه ی حمل و نقل و ترخیص برایتان وقت گیر است؟!

    18 سال سابقه ی حضور در حوزه ی بازرگانی ما را یاری کرده تا اینجا ؛ در بازرگانی ساتراپ تجارت بتوانیم تمام خدمات مورد نیاز صادرات ، واردات کالا و ترخیص کالا را از صفر تا صد به انجام رسانیم.

    اصطلاحات بازرگانی ساتراپ تجارت

    بازاریابی خارج از ایران ، مذاکرات و عقد قراردادهای بین المللی، نقل و انتقالات مالی و گشایش اعتبارات اسنادی ، حمل و نقل و مشاوره حقوقی صادرات ، تخصص ماست و حمایت از صادرات محصولات و خدمات باکیفیت ایرانی و خدمات ترخیص کالا هدف ما می باشد.

    خدمات ، صادرات واردات

    مباحث مشروحه زير براي افرادي قابل استفاده است كه بنحوي با امر صادرات و ترخیص کالا سر و كار دارند. يكي از نكات مهم در انجام صادرات شناخت بازار هدف صادراتي و داشتن طرح بازاريابي دقيق است .

    با توجه به اين امر ، عوامل با اهميت در گسترش صادرات را مي توان مديريت بازاريابي ، كيفيت محصول و رقابت و خدمات ترخیص کالا  بر شمرد. به طوريكه رعايت اين مسائل در موفقيت و حضور فعال صادركنندگان در بازارهاي هدف صادرات نقش بسزايي ايفا خواهد نمود. به موازات تدوين طرحها و تنظيم استراتژي هاي بازاريابي صادرات ، وقوف كامل نسبت به نقاط قوت و ضعف در تجارت بین المللی ، شناخت فرصتها و خطرات نيز در نهايت منجر به ايجاد اطمينان خاطر صادركنندگان در بازارهاي مصرف با ارائه فرآورده ها با قيمت هاي رقابتي و همچنين برخورداري از شبكه وسيع بازاريابي ، توان كافي جهت پيشي گرفتن از رقباي تجاري خود بهره مند خواهند شد.

    به مراحل صادرات کالا به کشورهای خارجی اشاره کنیم؛

    تأسیس یک شرکت (Establishing an Organisation) : برای انجام کلیه امور اقتصادی به صورت رسمی ابتدا باید یک شرکت ترخیص کالا بصورت سهامی عام یا خاص تأسیس نمود و امور مربوط به سرمایه مالی، نیروی انسانی، مالیاتی و … را انجام داد. سپس به امور مربوط واردت ، تولید یا خرید و فرآوری یک کالا اقدام کرد و سپسمراحل صادرات یک کالا را آغاز نمود.

    افتتاح حساب بانکی (Bank Account): تجارت بین الملل و مبادلات در بازارهای داخلی و خارجی نیاز به یک بانک برای انجام امور مالی را ضروری می سازد. افتتاح یک حساب در کشورهای خارجی برای انجام کار صادرات و ترخیص کالا نیز از ضروریات این کار محسوب می شود که این امر با توجه نوع کالا و کشور مبدأ متغیر است.

    بازاریابی کالا (Marketing) : یکی از مهمترینمراحل صادرات کالا ،  مرحله بازاریابی و شناسایی شهرها و کشورهایی است که کالای مورد نظر می تواند در آن به فروش برسد. این کار با انجام تحقیقات ویژه روی افکار و نیازهای مردم جامعه هدف و در صورت وجود محصولات مشابه در کشورهای مورد نظر می تواند انجام شود. همچنین می توان با راه اندازی وب سایت ها، حضور در شبکه های اجتماعی رایج در آن کشورها و نمایشگاه های بین المللی و رایزنی با مسئولان محلی برای محصول صادراتی خود بازارهای جدیدی پیدا کرد.

    صدورپیش فاکتور (Bill of Loading): برای آشنایی خریدار کالا با نوع کالای صادراتی و فروشنده آن، صادر کننده موظف است پیش فاکتور حاوی این نوع از اطلاعات و ترخیص کالا را برای آن شخص، شرکت یا سازمان دولتی ارسال کند. این پیش فاکتورها به زبان انگلیسی بوده و در دسترس صادرکنندگان قرار می گیرد.

    بسته بندی و آماده سازی (packing) : یکی دیگر از فرایند های تجارت بین الملل است که در آن صادر کننده در این مرحله کالای توافق شده را طبق قرار قبلی با خریدار خود در کشور مقصد تهیه کرده و مطابق با استانداردهای آن منطقه بسته بندی می نماید تا برای ارسال از طریق زمینی، دریایی و یا هوایی آماده شود.

    مشخص کردن بهای گمرکی کالا (Pricing/Costing): ترخیص کالا از گمرک نیازمند این است که در ابتدا صادر کننده باید بهای سیف (CIF) یعنی کلیه قیمت کالای صادر شده در کشور صادرکننده، بیمه، بسته بندی و حمل و نقل کالا و تمامی هزینه های مربوط به افتتاح حساب، حق استفاده از امتیاز نقشه، علامت بازرگانی ، هزینه ترخیص کالا و کلیه امور مربوط به کالا را بپردازد. همچنین باقی هزینه های تعلق گرفته به کالای صادر شده تا اولین دفتر گمرکی بر اساس قیمت ارز اعلام شده توسط بانک مرکزی در روز ارائه اظهار نامه نیز برعهده صادر کننده خواهد بود.

    دریافت مجوز صادرات واردات و انجام خدمات صادرات کالا از ارگان های مربوطه (RCMC): صادر کننده کالا باید مجوزهای لازم ترخیص کالا از گمرک و سایر موارد را از سازمان ها و ارگان های مربوطه مانند وزارت بهداشت، کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، سازمان ملی استاندارد و دیگر سازمان ها و نهادهایی که در امر صادرات دخالت دارند، دریافت کند تا هنگام صدور کالا با مشکلی مواجه نشود.

    اظهار کالای صادراتی به گمرک (Declaration of goods to the customs): اکنون صادرکننده می تواند کالای خود را با در دست داشتن مدارک لازم به گمرک حمل نموده و اظهار نامه صادراتی و یا خروجی خود را از آن سازمان اخذ نماید.

    بیمه کردن کالا و قرارداد با حامل(Insurance): صادرکننده باید قبل از رسیدن به این مرحله شرکت ترخیص کالا و سایر شرکت های حمل و نقل بین المللی را شناخته و برای حمل بار خود با یکی از آن‌ها قرارداد امضا کند. شرکت در کنار این کار باید کالای خود را نیز طبق ضوابط بین المللی بیمه نماید.

    دریافت گواهی بازرسی(inspection certificate): طرفین خریدار و فروشنده با یکی از مؤسسات بازرسی کالا که عمدتاً بین المللی هستند و هر دو طرف آن را قبول دارند قرارداد می‌بندند تا گواهی بازرسی مورد نیاز را برای این مرحله دریافت کنند.

    اخذ گواهی مبدأ و صدور فاکتور فروش (Certificate of Origin): در این مرحله فاکتور فروش مبدأ توسط صادرکننده کالا صادر شده و به تائید اتاق بازرگانی موجود در محل می رسد. اتاق بازرگانی پس از مشاهده فاکتور فروش مبدأ، بارنامه حمل و پروانه گمرکی، کالا را صادر می کند.

    خدمات صادرات بازرگانی ساتراپ تجارت 

    با گسترش دولت الکترونیک امورات ، گمرکی نیز از این امر بی نصیب نبوده و با ارائه خدمات آنلاین صادرکنندگان، می توانند با مراجعه به سامانه اتاق بازرگانی گواهی مبدأ خود را دریافت نمایند.

    صادرات کالا (Export) : در مرحله پایانی شرکت ترخیص کالا و شرکت حمل و نقل جواز خروج و ترخیص کالا از گمرک را از صادرکننده کالا دریافت کرده و آن را پس از بارگیری به کشور مقصد حمل می کند.

    مراحل ذکر شده خلاصه ای از کلیات مراحل صادرات کالا از ابتدا تا انتها بود که تقدیم شما عزیزان گردید.

    با توجه به اهميت شناسائي بازار هدف صادرات واردات کالا و ترخیص کالا  در تجارت بین الملل ، ترديدي نيست كه بها دادن به تحقيق و توسعه در زمينه بازاريابي صادرات واردات کالا و همچنين سرمايه گذاري در توسعه بازار مي تواند نقش موثري در بهره گيري كامل از توانمندي هاي بنگاه هاي بازرگاني جهت نيل به اهداف صادراتي و خدمات واردات کالا داشته باشد. در اينجا يك طرح بازاريابي متمركز كه عبارتند از :

    اهداف بازار: اولين مرحله در تدوين طرح صادرات واردات کالا ، تثبيت اهداف صادركننده در بازار است. اين اهداف بايد قابل دستيابي , واقعي و روشن بوده و در هر فعاليت صادركننده قابل انعكاس باشد. يك صادركننده به منظور ارزيابي فرصتها در بازارهاي احتمالي و نحوه ترخیص کالا مي بايست برخي موارد را بدقت مورد سنجش و بررسي قرار دهد. مانند خريداران كالاهاي صادراتي , كالاهاي رقبا , نوع بازار و عرضه كنندگان رقيب.

    چنين سنجشي در تجارت بین الملل نشان مي دهد كه نسبت درستي بين نقاط قوت و ضعف صادركننده و فرصتهاي بازار وجود دارد . همچنين بايد ميزان تهديدات احتمالي در بازار مورد ارزيابي قرار گيرد . اين تهديدات شامل موانع صادراتي نظير تعرفه هاي صادراتي , حقوق گمركي , و ساير موانع غير تعرفه اي مي باشد. که با تماس با بازرگانی ساتراپ تجارت میتوان آنها را رفع نمود.

    تقسيم بازاريك طرح بازاريابي صادرات تا زماني كه صادركننده بخش هدف را در بازارهاي صادرات مشخص نكرده باشد , كامل محسوب نمي گردد . كشورها مشابه هم نيستند و گروههاي مصرف كننده نيز مختلف اند. بنابراين فروش كالا به عواملي نظير در آمد ، سن , سبك و شيوه زندگي , شغل و تحصيلات مصرف كنندگان و قوانین ترخیص کالا از گمرک بستگي دارد. به عبارت ديگر هر بازار بزرگ صادرات واردات کالا شامل بخش هاي مختلفي از آن است كه با هم بسيار متفاوت است. يكي از عوامل اساسي طرح بازاريابي صادرات تشخيص آن بخش از بازار است كه صادركننده قصد دستيابي به آن را دارد.

    بررسي بازاريك صادركننده به منظور موفقيت در انجام صادرات و ترخیص کالا مي بايست بازارهاي مناسب را تشخيص داده و توان بالقوه آنان را با حداكثر دقت ممكن جهت صادرات کالا و محصولات خود مورد ارزيابي قرار دهد . تحقيق در مورد بازار و همچنين پيش بيني موقعيت آن در انجام صادرات کالا بسيار مهم است. شخص مي بايست محدوده بازار ، مشخصات تقاضا ، نياز مصرف كننده ، كانال توزيع و تفاوتهاي فرهنگي و اجتماعي كه روش انجام معاملات صادركننده با بازار را تحت تاثير قرار مي دهد مورد سنجش و ارزيابي قرار دهد.

    مشخصات توليددر مرحله بعدي خدمات صادرات بازرگانی ساتراپ تجارت  ، شركت توليد كننده كالاي صادراتی بايد كالاهاي توليدي را كه عرضه مي كند مورد توجه قرار داده ، تغييرات و اصلاحات لازم را اعمال نمايد. مثلا تغييرات لازم را در بسته بندي برچسب زني ، نام تجاري و خدمات پس از فروش انجام دهد. اگر شركت در نظر دارد نياز مصرف كننده و بازار را مرتفع سازد مي بايست تغييراتي در توليدات و صادرات کالا خود ايجاد نمايد . برخي توليدات بايد به صورتي تغيير كنند كه باعث افزايش تقاضاي محصول در بازار شوند.

    خدمات ترخیص کالا قيمت گذاري در صادرات کالا : در تجارت بین الملل به هنگام قيمت گذاري در صادرات کالا ، شركتها بايد هزينه هايي را كه براي قيمت گذاري محصول و فروش آن در بازار داخلي منظور نشده را نیز موردتوجه قرار دهند . نظير كرايه حمل بين المللي ، هزينه هاي بيمه ، تعرفه های گمركي ورود كالا ، هزینه های ترخیص کالا از گمرک و حق كميسيون توزيع كنندگان يا عاملين حمل ، هزينه هاي تغيير نرخ ارز و هزينه هاي مربوط به تغيير قيمت محصول توسط دولت. در عمل بازاريابي مسائل پيچيده و متعددي وجود دارد . اما تجزيه و تحليل قيمتها و مشخصات كالاهاي رقباي موجود ، احتمالا اطلاعات دقيق و جزئيات بيشتري را آشكار مي كند . حتي ممكن است از تجزيه و تحليل داده ها به اين نتيجه برسيم كه اين هزينه تمام شده كالا نيست كه قيمت توليدات را تعيين مي كند بلكه ميزان پذيرش كالا توسط مصرف كننده تعيين كننده قيمت آن است.

    كانالهاي توزيعيك صادر كننده بايد به موارد ذيل توجه داشته باشد.

    1- آيا صادرات کالا وي توسط شركتي انجام مي شود كه توانائي ورود به بازار فروش خارجي را دارد؟

    2- آيا شركت خود بايد سازماندهي فعاليتهاي تجاري و ترخیص کالا از گمرک را برعهده بگيرد ؟

    3- آيا فروش محصولات شركت بايد توسط شرکت ترخیص کالا در خارج از كشور انجام شود؟

    4- آيا كشور در خارج توان ايجاد و اجاره انبارهاي لازم را دارد ؟

    انتخاب كانال توزيع و صادرات کالا به استراتژي صادراتي شركت و بازار صادراتي هدف بستگي دارد. اگر شركت قصد دارد محصولاتي را صادر كند كه با بخش اشباع شده بازار , بهتر به مصرف كنندگان بشناساند . در تجارت بین الملل در صورتيكه روشهاي توزيع محصول به درستي انتخاب نشود و كانالهاي ارتباطي به خوبي حفظ نشود توزيع محصول با مشكل مواجه خواهد شد.

    توسعه بازارامور خدمات صادرات کالا در صورتي موفقيت آميز است كه صادركننده و توليدات شركت از حمايت موثر مصرف كنندگان برخوردار باشد . در صورتي كه فاقد پشتوانه محكم تجاري شركت در جذب مشتريان باشد با شكست مواجه خواهد شد.یکی از بهترین راه کارها در این مورد استفاده از یک شرکت ترخیص کالا می باشد.علاوه بر اين حمايت مصرف كننده موجب رضايت خاطر و اطمينان صادركننده مي شود

    اصول مهم و شاخص در بازاريابي : صادركنندگان مي بايست خلاق باشند با طرح بسياري از نمونه هاي صادرات کالا اينگونه استنباط مي شود كه صادركنندگان در استفاده از خدمات ترخیص کالا در كشورهاي در حال توسعه با موانع متعددي روبرو بوده و فعاليت تجاري و ترخیص کالا از گمرک را تحت شرايط خاصی انجام ميدهند. براي مثال دستيابي به مواد خام وارداتي اغلب مشكل است . دسترسي به مواد اوليه و همه جا و هميشه امكان پذير نيست .

    حمل و نقل داراي ساخت زيربنائي توسعه يافته نمي باشد و ..... و بنابراين مديران مي بايست راه حل هاي ابتكاري و موثري جهت خدمات ترخیص کالا را ارائه دهند تا بتوانند بر مشكلات فائق آيند پس مي توان نتيجه گرفت كه انجام صادرات كار ساده اي نيست.

    دستيابي : دستيابي به بهترين بخش بازار ، مهمترين انتخاب و تصميم صادركننده است صادركنندگان محصولات توليدي در كشورهاي در حال توسعه به ندرت داراي وضعيت با ثباتي در بازار هاي بين المللي هستند بنابراين صادركننده بايد ابتدا به فكر دستيابي بر بخشي از بازار باشد و به تدريج درصدد تسلط بر كل بازار برآيد. يكي از بهترين امتيازات دستيابي بر بخش بازار اين است كه قبل از ورود به بازار نيازي به تحقيقات كامل و پرهزينه نيست. و مي توان با مطالعاتي سطحي و ساده در مورد گروه مصرف كنندگان بالقوه به بازار راه يافت.

    صادركنندگانصادركنندگان مي بايست به دنبال استراتژي توليد و صادرات از ایران با ارزش افزوده باشند. يكي ديگر از فعاليتهاي ضمني جهت دستيابي به بخشي از بازار, تلاش به منظور موفقيت در عرضه محصولات توليدي با بالاترين قيمت بازار نيست بلكه وجود تنوع در توليد است.

    در تجارت بین الملل داشتن علامت تجاري مشخص , طرح و مدل خاص محصول , بسته بندي با دوام , ارائه خدمات بي شائبه به مشتريان , و ...... مي تواند از مزاياي نسبي صادركنندگان در بازار صادرات باشد. بنابراين در اينجا وجود رقابت در خدمات صادرات کالا فقط بر اساس قيمت تا حدي از بين مي رود. صادركنندگان مي بايست خريداران عمده را در بازار هدف شناسائي كنند . موفقيت صادركنندگان در نتيجه مشاركت آنها با يك واسطه مهم و شناخته شده است كه اين مشاركت به منظور دستيابي به كانالهاي توزيع در بازار صادرات بسيار با اهميت است.

    صادرات و فروش کالا در کشورهای خارجی یکی از فعالیت هایی است که بدون داشتن اطلاعات کافی انجام آن سبب از دست رفتن سرمایه ها و شهرت یک کشور در یک کالای تخصصی می شود.

    از این رو باید با داشتن اطلاعات کافی دست به انجام چنین اقداماتی زد تا بتوان در کنار به دست آوردن سود اقتصادی بازارهای هدف را نیز شناسایی و آینده  کسب و کار را تضمین نمود.

    اين واسطه گر مي تواند خود وارد كننده , دلال , شركت تجاري و يا از عاملين توزيع شركت باشد . وجود همكاري تجاري با يك شركت معتبر كه قادر به ارتباط با كانال توزيع مناسب باشد يكي از مهمترين موارد در انجام صادرات به شمار مي آيد . راه دوم ايجاد ارتباط مستقيم بين صادركننده و مصرف كننده يا مشتريان نهائي است . كه يك روش پر هزينه و براي شركتهاي كوچك يا متوسط امكان پذير نيست . - صادركنندگان مي بايست در انتخاب بازار و نحوه استفاده از خدمات ترخیص کالا به دقت عمل نمايند. انتخاب بازار مناسب ( ويا نامناسب) مي تواند موجب موفقيت ( و يا شكست ) تجاري شود.

    در تجارت بین الملل صادركنندگان بايد در انتخاب بازار دقت داشته و جهت صادرات واردات بازاري را برگزينند كه ضمن برخورداري از امتياز رقابت ، بهترين خريدار احتمالي كالاي توليدي آنان باشد مي بايست انگيزه صادركنندگان جهت انجام صادرات مشخص شده اهداف شركت درابتدا تعيين گردد . صادركنندگان بايد بدانند چرا صادرات مي كنند و هدف خود از ترخیص کالا از گمرک را مشخص نمايند. صادركنندگان بايد سرمايه گذاري بلندمدت در بازار صادرات را در نظر داشته باشند. اغلب مديران به تدريج به اهميت صادرات پي برده و در بلند مدت با بازار هاي صادرات آشنائي پيدا مي كنند . ارتباط با بازارهاي صادراتي نيز به تدريج گسترش يافته و با ثبات تر مي شود. بنابراين تلاش مداوم در بازاريابي صادرات از موارد ضروري است.

    - برنامه ريزي درست و داشتن استراتژي مناسب در صادرات کالا  بسيار ضروري است . علاوه بر تلاش در جهت گسترش و توسعه بازار صادرات در بلند مدت و همچنين پوشش ريسك هاي احتمالي ، داشتن برنامه اي مشخص براي صادرات و ترخیص کالا نیز بسيار ضروري است . صادركننده به منظور كاهش بي اعتمادي نسبت به شركت و رفع ريسك هاي موجود مي بايست در ابتدا اهداف را مشخص نمايد.

    شرکت های بازرگانی در مرحله واردات کالا می بایست راهكارهاي استراتژيك را تجزيه و تحليل كنند . طرحهاي اقدامي را تدوين نمايند ، منابع را تخصيص دهد ، برنامه زمانبندي را مشخص و اجراي طرح را كنترل نمايند. در صورت فقدان چنين برنامه اي شركت قادر به ادامه فعاليت واردات کالا  نخواهد بود.

    همچنین صادرات واردات مستلزم داشتن مهارت فني در امور مختلف تجارت بین الملل است مطالب مطرح شده بيانگر اين حقيقت است كه لازمه انجام فعاليت صادراتي  و ترخیص کالا علاوه بر برنامه ريزي دقيق و توليد محصولات مناسب و آشنائي با فرهنگ مصرف كننده داشتن مهارت فني است.

    گاهي صادركنندگان به درك پيچيدگي فعاليت های صادرات واردات و خدمات ترخیص کالا و ريسكهاي ناشي از آن نبوده و اهميتي براي آن قائل نمي باشد . بنابراين شناخت واقعي تعهدات اجرائي جهت موفقيت در صادرات بسيار ضروري است .بخصوص اینکه در تجارت بین الملل كسي كه قصد صادرات دارد تازمانيكه آمادگي لازم را كسب نكرده نبايد وارد بازار صادرات شود. هرگونه اقدامي در صادرات بدون تجربه و شناخت و مطالعه در بازاريابي محكوم به شكست است و جبران بسيار پرهزينه و گاهي اوقات غيرممكن مي باشد. تحقيقات نشان مي دهد استفاده از تجربیات یک شرکت ترخیص کالا كه مهارت و دانش و اعتمادسازی لازم را در بازارهاي داخلي كسب نموده است می تواند کمک شایانی در اهداف تجاری یک شرکت نماید.

    صادرات غیر نفتی به خصوص كالاهای صنعتی ضمن ایجاد ارزش افزوده بالا، وضعیت اشتغال در جامعه جوان ایران را بهبود ‌بخشیده و سبب كسب درآمدهای ارزی برای تامین نیازهای وارداتی در كشور و صادركنندگان محترم می‌شود. به ویژه اینكه در تحولات نوین اقتصاد جهانی كه به سمت حذف كلیه موانع غیرتعرفه‌ای و كاهش تعرفه‌ها حركت می‌كند، به منظور افزایش سهم كشور در اقتصاد جهانی و دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی پایدار، جهش صادراتی امری الزامی بوده و عزم جدی را می‌طلبد.

    اين اطلاعات در بازارهاي صادراتي و صادرات از ایران براي آنها بسيار سودمند بوده شركت هاي تجاري بايد آمادگي شروع صادرات خود را جهت ورود به بازارهاي بين المللي با برنامه اي ITC- Core مورد سنجش قرار دهند. با توجه به جهش تكنولوژي ارتباطات و زير پوشش قراردادن تمام امورات بوسيله آن ، تجار و بازرگانان بايد در حداقل زمان ممكن خود را براي همسو شدن با تكنولوژي ارتباطات آماده كنند.

    شرکت‌ بازرگانی ساتراپ تجارت ، صادرات یکی از انواع واسطه‌های صادراتی و یک شرکت ترخیص کالا است که به صورت کاملا مستقل و مانند یک دپارتمان انحصاری فروش صادراتی برای کمک به بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط جهت ورود به تجارت بین الملل ایفای نقش می‌کند. این شرکت‌ها بسته به نیاز می‌توانند مدیریت تمام یا بخشی از فعالیت‌های صادراتی بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط را بر عهده گیرند.

    چه بسا در آينده نزديكو در بحث تجارت بین الملل ، تجارت الكترونيكي معاملات كاغذي و سنتي را به طور كلي با مشكلات اقتصادي بزرگي مواجه كند. اميد است با تلاش و تماس با بازرگانی ساتراپ تجارت ، تجار و بازرگانان متعهد و برنامه ريزي مديران دلسوز ايران اسلامي جايگاه اقتصادي و صادرات خود را در بازارهاي جهاني پيدا كند.

    خدمات صادرات   ،  بازرگانی ساتراپ تجارت با داشتن کادری مجرب و تجربیات فراوان در امر صادرات کالا ، خدمات واردات کالا ، تجارت بین الملل می تواند شما را در مراحل صادرات کالا از ابتدا تا انتها همراهی نماید شما می توانید برای این منظور به قسمت تماس با ما مراجعه نموده و پس از تماس خدمات لازم را دریافت نمایید.

    تجارت بین المللی

    خدمات بازرگانی ساتراپ تجارت

    واردات ، صادرات و ترخیص کالا از مهمترین موضوعات در تجارت بین المللی است. شرکت خدمات ساتراپ تجارت در تلاس است تا تجار ، بازرگانان و شرکت های مختلف را یاری نماید تا از طریق واردات و صادرات منابع مورد نیاز خود را تامین نمایند. شرکت بازرگانی واردات و صادرات ساتراپ تجارت در حوزه ارائه انواع خدمات واردات کالا ، خدمات صادرات کالا و خدمات ترخیص کالا از گمرک ، اخذ مجوزهای لازم جهت بازرگانی بین المللی و غیره فعالیت می نماید. در ادامه تشریح عمده فعالیت ها و خدمات بازرگانی خدمت شما ارائه شده است.

    خدمات ترخیص کالا

    ترخیص کالا در تمامی کشورهای جهان از طریق مراکزی که گمرک نامیده می شود صورت می پذیرد. به عبارت دیگر گمرک محل کنترل صادرات و واردات محموله ها و کالاهای گوناگون می باشد و هر کالایی که بصورت قانونی وارد و یا صادر میشود باید با نظارت و کنترل گمرک کشور انجام شود.Details

    خدمات واردات کالا

    در تجارت بین المللی و معادلات پیچیده تجارت جهانی واردات کالا یکی از اصلی ترین و مهم ترین حوزه‌های کاری محسوب می شود.Details

    خدمات صادرات کالا

    صادرات در تمامی کشورها با هدف درآمدزایی و بالا رفتن تراز تجاری صورت میگیرد. کشورها بطور کلی در تولید برخی کالا توانایی کمی دارند و در اینصورت به واردات کالا مبادرت می ورزند Details

    اینکوترمز چیست ؟

    اینکوترمز یک کلمه ترکیبی از سه واژه انگلیسی «International Commercial Terms» به معنی “اصطلاحات بازرگانی بین‌المللی” می باشد. Details

    سازمان تجارت جهانی

    با توجه به رشد سریع تکنولوژی و پیشرفت علمی در قرن اخیر و در پی آن گسترش تجارت بین المللی ، وجود یک سازمان منسجم که بتواند کلیه فعالیت های تجاری را تحت نظر قرار داده ، قوانین را وضع و تشریح نموده و بتواند مناقشات بوجود آمده را حل و فصل نماید لازم و ضروری می نمود.Details

    صادرات به جمهوری آذربایجان

    در میان کشورهای قفقاز جنوبی، جمهوری آذربایجان با داشتن ویژگی هایی از قبیل تجانس جمعیتی، قومی و فرهنگی با شمال غرب ایران مهمترین همسایه شمالی کشورمان محسوب میگردد که هر ساله اقلام زیادی بصورت صادرات از ایران به جمهوری آذربایجان انتقال می یابد.Details

    تماس

    با ما در ارتباط باشید

    شرکت بازرگانی بین المللی ساتراپ تجارت در زمینه صادرات و واردات کالا ، ترخیص انواع کالا از گمرک ، ترخیص خودرو، اخذ مجوزات بازرگانی ترخیص کالا و مشاوره بازرگانی خرید و فروش بین المللی ، در ایران فعالیت میکند. گروه بازرگانی ساتراپ تجارت همیشه سعی نموده است که بتواند به عنوان یک طرف تجاری متعهد و امین خدمات درخواستی مشتریان خود را به نحو احسن انجام داده و تضمین می نماید که مراحل کار تا حصول نتیجه با نهایت دقت و در کمال اطمینان انجام پذیرد.

    نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم زیر ارسال نمایید
    Sending...
    با تشکر - پیام شما ارسال گردید
    اطلاعات تماس :
    آدرس :

    تهران ، ابتدای خیابان سهروردی شمالی
    پایین تر از خیابان ابن یمین
    پلاک 636 ، طبقه سوم ، واحد 7

    Email :

    satrap.trade@gmail.com
    info@satraptejarat.com

    تلفن :

    Phone: (+98) 21 22220266
    Mobile: (+98) 912 1017171